Kóstolom alkalmazásnak nagy sikere volt az Olaszrizling Szerintünk rendezvényen

Kóstolom

iOS-en és webböngészőből

A Kóstolom segítségével könnyen eligazodhatsz a rendezvény borai, ételei, italai között, kóstolás után értékelheted őket, véleményt illetve jegyzeteket írhatsz. Amennyiben plusz infókra is kíváncsi lennél, az app segítségével olvashatsz a résztvevőkről, és kiegészítő szolgáltatásokról, programokról is tájékozódhatsz. Egy alkalmazás Neked, hogy minden fontos infó egy gombnyomásra elérhető legyen a telefonodon.

A rendezvény legnépszerűbb és legtöbb szavazatot kapott borát itt megtekintheted. Ha segíted a munkánkat és kitöltöd a kérdőívünket és az első tíz kitöltő között vagy és elmúltál 18 éves, megajándékozunk egy palackkal a nyertes borból.

Kérdőív kitöltése

A rendezvény legjobb borai

1

Köveskál Dűlő Válogatás 2014

Káli Kövek

4,914 szavazat

Évjárat
2014
Fajta
Olaszrizling
Borvidék
Balaton-felvidéki

2

Slikker 2015

Guden Kisbirtok

4,812 szavazat

Évjárat
2015
Fajta
Olaszrizling
Borvidék
Balatonfüred-Csopaki

3

Guden Vitéz 2014

Guden Kisbirtok

4,85 szavazat

Évjárat
2014
Fajta
Olaszrizling
Borvidék
Balatonfüred-Csopaki

4

Siralomvágó 2013

Jásdi Pince

4,714 szavazat

Évjárat
2013
Fajta
Olaszrizling
Borvidék
Balatonfüred-Csopaki

5

Banyászó 2012

Légli Szőlőbirtok

4,77 szavazat

Évjárat
2012
Fajta
Olaszrizling
Borvidék
Balatonboglári

Az alkalmazás bemutatása

Mi érdekel?

Itt eldöntheted, hogy a rendezvénnyel kapcsolatosan mire vagy kiváncsi.

Borok listája

A jelen esetben két helyszínen sorakoznak fel a borászaink boraikkal.

Borászok listája

Mindkét helyszín borászait láthatod sorba rendezve. Ha meghaladná a borászok száma egy már nehezen követhető mennyiséget, lehet szűrni is fajtákra, borvidékekre, de jelen esetben nincs erre a funkcióra szükség .

Borok

A megfelelő borászatot kiválasztva, már láthatod a kóstoltatott borok listáját és további információkat a borászatokról.

Borok és értékelések

Itt már láthatod a kiválasztott tétel részleteit, palackfotót, rövid leírást. Értékelheted a borokat és írhatsz véleményt róluk, illetve készíthetsz jegyzetet. Az értékelést és jegyzetet automatikusan tároljuk a rendszerben.

Miért KÓSTOLOM?

Mivel mi is borkedvelők vagyunk, ezért öröm számunkra az együttműködés Jásdi Istvánnal az Olaszrizling Szerintünk rendezvényen. Az alkalmazással szeretnénk a boros / gasztronómiai rendezvényeken a látogatókat, gyorsan és pontosan informálni.

Partnerek

A környéken több étterem, bisztró, kávéház, borbár csatlakozott a rendezvényhez. Itt megtalálsz minden információt, ami fontos lehet a partnerekről és a kísérő rendezvényekről.

Buszmenetrend

A rendezvény ideje alatt buszjárat közlekedik a helyszínek között és Balatonfüred Csopak között. A látogatók itt látják a menetrendet és a buszaink útvonalát.

Több mint 1000-en látogatták a kóstolom alkalmazásunkat az elmúlt hetekben, több mint 100-an regisztráltak és 400 szavazatot adtak le a borokra, borászatokra, partnerekre. Mivel egy ilyen rendezvényen mindenki inkább a poharat szorongatja, mint a telefonját, külön siker számunkra, hogy ilyen szép száman használták a fejlesztésünket. Tervezzük a jövőben, hogy több hasonló rendezvényen még megjelenünk és lesz folytatása  a munkánknak.