A Mensa HungarIQa versenyén a Top 10 ben

Futurion a Mensa HungaIQa TOP 10 -benAki esetleg még nem hallott volna a Mensa-ról, és az általuk szervezett „Év intelligens vállalata díjról”, azt most alaposan beavatjuk a részletekbe; aki pedig tudja, miről van szó, azoknak csak annyit mondunk:

Benne vagyunk a magyarországi TOP10-ben!

Tehát, az történt, hogy pár hónappal ezelőtt cégestül beneveztünk egy nemzetközileg elfogadott, hivatalos IQ mérésre, melyet a Mensa Hungariqa végez. Ez a klub, a világ legintelligensebb embereinek klubja – nyugodtan kimondhatjuk, hiszen papírjuk van róla – nagyjából százezer taggal szerte a világon, melyből több mint 1000 Magyarországon él. Úgy gondoltuk, menő lenne bekerülni, és intelligens vállalattá válni, illetve papírt szerezni róla, hogy milyen okosak vagyunk.

A verseny több fordulós volt. Először egy online IQ tesztet kellett kitölteni, melyet sikeres elvégzés esetén egy személyes helyszíni Mensa teszt követett. A Futurion a KKV kategóriában nevezett összesen 10 versenyzővel, melyből mind a 10-en sikeresen teljesítettük az első fordulót, így továbbjutottunk a döntőbe.

Az eredmény még minket is meglepett 🙂 A csapatból 4 fő a legjobban teljesítő 1 % között végzett, 4 fő a legjobb 2 %-on belül teljesített, 2-en pedig szintén átlagon felüli eredménnyel zárták a versenyt. Ezzel Magyarország TOP 10 intelligens cége között vagyunk, illetve 8-an Mensa tagok is lettünk egyben!

Aki pedig nem hiszi, járjon utána, avagy bizonyító fotók a díjátadóról alább láthatók J

Jövőre újra nevezünk, és tuti hogy megnyerjük az Év legintelligensebb vállalata 1. hely díjat is.