Teljes körű IT üzemeltetés

Ne bízzon túlságosan a szerencséjében! Válasszon profi IT üzemeltetőt, Ön pedig koncentráljon nyugodtan az üzletre!

Szeretné, ha informatikai eszközei megbízhatóan működnének?

Örülne, ha a napi munkáját akadályozó hibák kialakulása megelőzhető lenne?

Szeretné, ha egy kritikus hiba fellépésénél azonnali segítséget kapna?

Átlátható, optimalizált üzemeltetési költségekkel szeretne számolni?

Amennyiben nem szeretné a véletlenre bízni vállalkozása sikerét, Önnek professzionális IT üzemeltető csapatra van szüksége, amely ha kell, a hét 7 napján, a nap 24 órájában gondoskodik arról, hogy az Ön eszközei megbízhatóan és hatékonyan működjenek.

STUDIO PARTNER a Futurion Kft. kifejezetten kis- és középvállalatok számára kialakított, teljes körű IT üzemeltetési szolgáltatáscsomagja. Ennek igénybevételével Ön nagyvállalati szintű, professzionális IT csapat támogatását élvezheti anélkül, hogy annak teljes költségét Önnek kellene viselnie!

STUDIO PARTNER szolgáltatás előnyei

play_ikon

Zavartalan munka

Az általunk alkalmazott technológia és eljárások alkalmazásával a hibák túlnyomó többsége megelőzhető. Ezáltal a rendszerhibák és leállások száma csökken, a munkavégzés hatékonysága pedig nő.

busy_ikon

Minimális állásidő

A kritikus hibák elhárítását a bejelentést követő 15 percen belül* megkezdjük. Így Ön biztos lehet benne, hogy az üzleti céljai megvalósításához szükséges informatikai eszközök mindig az Ön rendelkezésére állnak.

*Távoli munkavégzés esetében.

lock_ikon

Nagyobb biztonság

Milyen eszközökön, milyen módon és milyen szinten szeretné kialakítani az adatbiztonsági rendszerét? Szakértő kollégáink segítik Önt ebben és ha kell, elvégzik Ön helyett.

search_ikon

Átláthatóság

Ön havi rendszerességű jelentést kap a bekövetkezett eseményekről és általunk elvégzett tevékenységekről, így mindig tudja, mi történik. Az általunk elvégzett módosításokat pontosan és részletesen dokumentáljuk és átadjuk Önnek.

bars_ikon

Tervezhető költségek

A STUDIO szolgáltatás havidíja minden előre kalkulálható költségét fedezi – nincsenek meglepetések és rejtett kiadások. Eseti igényeire vonatkozóan költségtervet készítünk, így Ön előre tervezheti informatikai költségeit.

checkmark_ikon

Pénzügyi garanciavállalás

Mivel meg vagyunk győződve arról, hogy kiváló szakembereinknek és eszközeinknek köszönhetően megfelelően tudunk teljesíteni, munkánkra pénzügyi garanciát vállalunk.

Mit ajánlunk

Folyamatos rendszerfelügyelet – Telemetria szervereken

  • Egyedülálló rendszerfelügyeleti szolgáltatásunk révén a hibák kialakulása nagyrészt megelőzhetővé válik, az esetleges hibák javítási ideje átlagosan 50%-kal lerövidül, ezáltal jelentősen növelhető az informatikai rendszerek rendelkezésre állása.

Karbantartás és Optimalizálás – Informatikai szervízszolgáltatás

  • Karbantartás és optimalizálás szolgáltatásunk – a gépjárművek kötelező szervizéhez hasonlóan – segít megelőzni a hardver és szoftver hibák kialakulását, így a váratlan leállások valószínűsége átlagosan 30%-kal csökken.

Hibaelhárítás – A gyorsaság közös érdekünk

  • A kritikus hibák elhárítását a bejelentést követő 15 percen belül* megkezdjük – ezáltal az állásidő jelentős mértékben csökken. Mivel a kritikus hibák körét Ön határozza meg, biztos lehet benne, hogy bármilyen, az Ön üzleti tevékenységét súlyosan érintő problémát a lehető legrövidebb időn belül megoldunk.

*Távoli munkavégzés esetében.

Rendszeradminisztráció – Változó körülmények, állandó teljesítmény

  • Rendszeradminisztráció szolgáltatásunknak köszönhetően számottevően növekszik a szervezet agilitása, mivel az Ön által sürgősnek minősített adminisztrációs feladatokat akár 2 órán belül elvégezzük.

Lekötött igénykeret – Eseti teljesítések jelentős kedvezménnyel

  • Partnereink az üzemeltetési szerződés hatálya alá nem eső eseti szolgáltatásaink (pld. új hardver üzembe helyezés, új szoftver bevezetés) árából is jelentős óradíjkedvezményt, előre lekötött igények esetében pedig további ügyfélkedvezményt kapnak.
Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...