Fellegi István - Ügyvezető

Fekete_Istvan_muszaki_igazgato_futurion

Fellegi István
ügyvezető

„Az én motivációm egy olyan szakértői csapat vezetése, amelyre büszke lehetek. Az értékek a megkérdőjelezhetetlen szaktudás, az összetartás, az innovatív hozzáállás és az alkalmazkodó képesség. Egy ilyen csapat vonzza a tehetségeket.”

1994-ben szerezte villamosmérnöki diplomáját a Budapesti Műszaki Egyetemen. 20 éve dolgozik az IT szolgáltatói oldalán. Pályafutását szervizmérnökként kezdte. Megmászta a mérnöki ranglétrát a deszktop rendszerek támogatásától a komplex IT infrastruktúrák tervezéséig és építéséig. 2000-ben szerezte meg a Microsoft MCSE minősítést, jelenleg is Microsoft Certified IT Professional.

Több, mint 10 év szakmai munkát követően kezdett foglalkozni műszaki- és projektvezetéssel. 2008 óta a Futurion Kft műszaki igazgatója. Azóta munkájában a fókusz fokozatosan áttevődött a műszaki tevékenységekről a menedzsment feladatokra. Jelenleg egy 17 fős delivery csapatot vezet.

Karrierjét felesége és két fia támogatja a háttérből. Szabadidejét a család mellett sportolásra, olvasásra igyekszik fordítani. Emellett szereti a jó borokat és a jó filmeket, ezekben a témákban igyekszik minél nagyobb elméleti tudásra is szert tenni.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...