Kik vagyunk?

Tudjuk, hogy nem érthetünk mindenhez és nem is értünk mindenhez. Mert nem lehet. Az informatika mára elérte azt a komplexitást, ahol specializálódni muszáj.

Erősségünk a szakmai igényesség és a cél eléréséhez vezető optimális megoldás kialakítása.

Amit csinálunk, azt professzionális módon tesszük. Szakembereink mélységében ismerik az általunk képviselt technológiákat.

Mindez azonban nem elég az értékteremtéshez.

Ehhez szükség van az ember, az eszközök és a folyamatok összhangjára.

Az “ember”-re kiemelt figyelmet fordítunk. A munkánkat támogató eszközök és folyamatok területén pedig folyamatosan fejlesztünk, tökéletesítünk.

Nagyon erős hangsúlyt fektetünk belső működésünkre és az azt támogató eszközökre. A legmodernebb technológiákat implementáljuk, támogató rendszereket állítva a napi működés szolgálatába, a vállalatirányítás, az információ megosztás, az ügyfél kapcsolat menedzsment, az incidens/probléma és igénykezelés területein.

Mindezeket tesszük annak érdekében, hogy napról napra egyszerűbben, gördülékenyebben, kiváló ár/érték arány mellett érjünk el Ügyfeleinkkel közös sikereket.

A FUTURION SZEMLÉLET – miért is fontos szakembereink intuitív gondolkodásmódja?

Mert az Ön elvárásai mellett léteznek azok az elvárások, amelyeket Ön még rendkívül nehezen vagy egyáltalán nem tud megfogalmazni. Főként, ha azt az adott technológiát Ön még nem is ismeri.

Mi ezek feltérképezésében is segítjük Önt!

Ha ezeket együttesen teljesítjük, akkor Ön elégedett és még sikeresebb lesz abban, amit csinál.

Ettől lesznek sikeresek a projektjeink.

Futurion_szo_felho

FIGYELEM

Nem a múltba révedünk, a jelenben vagyunk fókuszáltan, értő figyelemmel. Annak érdekében, hogy megérthessük, interpretálhassuk a problémát és feladatot.

ELKÖTELEZETTSÉG – BELÜLRŐL FAKADÓ, KONSTRUKTÍV EGYÜTTMŰKÖDÉS

Csak olyan megoldásokat ajánlunk és vezetünk be, amelyek valóban értéket teremtenek. Mindezeket ésszerű folyamatok mentén tesszük, kiváló dokumentálási renddel ötvözve.

MINŐSÉG – SZAKMAI ÉS EMBERI IGÉNYESSÉG

Folyamatosan képezzük magunkat, a cég vezetőiként és munkatársaiként is egyaránt. Legyen szó akár szakmai képzésekről, akár emberi készségekről, egyre kifinomultabb módszereket sajátítunk el a probléma-behatárolás, problémamegoldás, a konfliktuskezelés, és a hatékonyságnövelés területein.

Kizárólag olyan módszereket, amelyek működnek a gyakorlatban is.

MEGBÍZHATÓSÁG – KORREKTSÉG

Az elmúlt 12 évben nem volt feladott projektünk.

És a következő 12 évben sem lesz.

Nem hagytunk félbe projekteket, még akkor sem, ha az Ügyfél oldalán már mindenki lemondott a sikerről.

futurion_bars

SZAKÉRTELEM ÉS FELELŐSSÉGVÁLLALÁS

Vezetőként megéljük, mit jelent felelősséggel tartozni másokért, a munkatársaink szintjén pedig megjelenik egyénként és csapatként is a munka minőségéért és egymásért vállalt felelősség.

KOMPETENCIA – MEGOLDÁS ORIENTÁLTSÁG, CÉLTUDATOSSÁG, TUDATOSSÁG

A problémákat nem kiragadva, hanem kontextusba helyezve vizsgáljuk. Mi az a környezet, amiben az adott probléma vagy feladat fenn áll. A jövőbe tekintünk. Figyelemmel kísérjük az új technológiákat, azok alkalmazhatóságát, hasznosságát.

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...