Windows 10 Enterprise

windows 10

Miért érdemes az új Windowst 10 Enterprise-ra váltani?

Összegyűjtöttünk pár funkciót, ami most különösen fontos egy sikeres válalkozás számára.

BranchCache

A BranchCache a nagykiterjedésű hálózat (WAN) sávszélesség-optimalizálási technológiája. A WAN sávszélesség-optimalizálását a BranchCache a következőképpen végzi: amikor a felhasználó hozzáfér a távoli kiszolgálókon lévő tartalomhoz, a BranchCache a tartalmat a fő irodából vagy a kihelyezett felhőtartalom-kiszolgálókról másolja, majd gyorsítótárba helyezi azt a fiókirodánál, így a fiókirodában található ügyfélszámítógépek helyileg férhetnek hozzá a tartalomhoz a WAN hálózaton keresztül történő elérés helyett.

branchcash
windows to go

Windows To Go

A Windows To Go lehetővé teszi számunkra, hogy feltelepítsük a Windows 10 operációs rendszert egy USB-meghajtóra, és azt bárhol, bármelyik gépen használhassuk úgy, hogy a rajta levő, időközben végzett módosításaink is megmaradjanak.

Windows 10 felügyelet és telepítés

DirectAccess

A DirectAccess  a felhasználó beavatkozása nélkül képes folyamatos és biztonságos kapcsolatot biztosítani a vállalati hálózathoz. Ez a szolgáltatás IPv6 és IPSec segítségével – megfelelő kiépítés esetén – bármilyen közegből (publikus helyek, otthon, mobil használat) képes a belső, védett hálózat teljes vagy szabályozott elérését biztosítani.

AppLocker

Az AppLocker a Szoftverkorlátozó házirendeknél fejlettebb alkalmazásvezérlési szolgáltatásokat és funkciókat biztosít. Az AppLocker olyan új képességeket és bővítményeket tartalmaz, amelyek lehetővé teszik szabályok létrehozását az alkalmazások futtatásának engedélyezéséhez és megtagadásához a fájlok egyedi azonosítói alapján, valamint annak meghatározását, hogy mely felhasználók vagy csoportok futtathatják az adott alkalmazásokat.

Microsoft Application Virtualization (App-V)

Microsoft Application Virtualization (App-V) egy olyan IT adminisztrátori eszköz, melynek segítségével távolról telepíthetők és futtathatók alkalmazások más kliensgépeken.

Microsoft User Environment Virtualization (UE-V)

A Microsoft User Experience Virtualization (UE-V) nagyvállalati skálázhatóságú felhasználói környezet virtualizáló eszköz, melynek segítségével személyes Windows élményt biztosítunk a felhasználó számára, ugyanakkor könnyen telepíthető és beilleszthető a vállalati infrastruktúrába.

Windows 10 felügyelet és telepítés

Windows 10 Biztonság

Bitlocker

A BitLocker adatvédelmi funckió a Windows Enterprise kiadásaiban, mely integrált az operációs rendszerrel és megvédi a meghajtókon tárolt adatokat az adatlopástól, vagy a rendszerből nem megfelelően kivont számítógépek esetén az adatszivárgástól a vállalatot.

Credential Guard

A Credential Guard olyan biztonsági funkció Windows 10 Enterprise környezetben, melynek célja, hogy elkülönítse a felhasználói titkos adatokat és biztosítsa, hogy azok ne kerülhessenek illetéktelenek birtokába

Device Guard

A Device Guard a biztonsági funkciók egy olyan csoportja Windows 10 Enterprise környezetben, mely megakadályozza a kártékony kódok futtatását anélkül, hogy az ismert, megfelelő kódokat megakadályozná a futásban.

windows 10 biztonsag

Visszahívást kérek                        Vissza az ajánlati oldalra

Back to Top
Enter your Infotext or Widgets here...